ZBOŽÍ VE SLEVĚ

Naše cena 299 Kč
skladem
Naše cena 399 Kč
skladem
Naše cena 259 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 699 Kč
skladem
Naše cena 1 089 Kč
skladem

NOVINKY Z DÍLNY

arr3Krásná i při cvičeníJaké náušnice jsou vhodné při cvičení? Cvičíte ráda a i během cvičení si nemůžete odpustit ozdobit... arr3BeCharmed Swarovski Elements – vytvořte si vlastní náramekMáte ráda originální šperky a doplňky? Pak je BeCharmed Swarovski Elements náramek to pravé pro... arr3Novinky z naší dílnyPředstavujeme Vám krásné novinky z naší dílny! Speciální efekt PATINA a šperky s názvem... arr3Nové visací náušniceMáme pro vás nádherné šperky! Během, celkem teplého, února jsme připravili opravdu nádherné... arr3Šperky - novinky ze zimní kolekce 2013/14Milé zákaznice, vážení zákazníci, pro milovníky nádherných třpytivých klenotů jsme připravili hned... arr3Luxusní dámské šperkovnice Kam ukládat šperky? Máte ráda krásné stříbrné šperky, ale už nevíte, kam je ukládat? Je ... arr3Pánské šperky - manžetové knoflíčkyNáš internetový obchod zabývající se luxusními šperky nezapomněl i na sortiment pro pány. Naší... arr3Valentýnské šperkyVážení zákazníci, svátek zamilovaných se nám blíží, jestli hledáte nádherný šperk pro svoji milou,... arr3Kolekce CRYSTAL ROCKSMilé zákaznice, vážení zákazníci. V průběhu ledna stále rozšiřujeme náš sortiment. Další novinkou... arr3Nenašli jste svůj šperk? Pomůžeme!Vážení zákazníci, hledáte šperk s krystaly Swarovski, ale nemůžete jej u nás najít? Nemáme ho v... arr3Swarovski perly!Další skvělá novinka! Šperkovnictví Vám přináší no stříbrné kousky! Swarovski perly! -... arr3NEW COLLECTION 2013/14Milé zákaznice, vážení zákazníci. NOVÁ KOLEKCE PODZIM/ZIMA 2013/14 JIŽ V PRODEJI! V rekordní době,... arr3Přidány nové šperkyVážení zákazníci, připravili jsme pro Vás další novinky a to v podobě nových stříbrných šperků.... arr3Novinka! Luxusní náušnice!Pro naše zákazníky jsme připravili tu nejluxusnější bombu. A to ve formě nových stříbrných náušnic... arr3Dětské náušničky se Swarovski® krystalyStříbrné náušnice pro děti Máte dcerku, malou slečnu, která už vyrostla z těch typických dětských...

KONTAKTY

Šperkovnictví
Čelakovského 531
684 01 Slavkov u Brna
tel: info@sperkovnictvi.cz
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Petr Ziemniok, se sídlem Čelakovského 531, PSČ: 684 01 Slavkov u Brna, IČ 87617838, zapsán v živnostentském rejstříku, vedeném Městským úřadem Slavkov u Brna pod č. j. ŽÚ/258/2011/Lá/4. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů