DOPRAVA ZDARMA!!! Při nákupu nad 500,-Kč - Zásilkovna a platba předem!

Logo
info@sperkovnictvi.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
10.09.2016
Krásná i při cvičení
Jaké náušnice jsou vhodné při cvičení? Cvičíte ráda a i během cvičení si nemůžete odpustit ozdobit se krásnými náušnicemi? Pak jsou tou správnou vol... číst celé
20.08.2016
BeCharmed Swarovski Elements – vytvořte si vlastní náramek
Máte ráda originální šperky a doplňky? Pak je BeCharmed Swarovski Elements náramek to pravé pro Vás. A o co vlastně jde? Je to jednoduché a přesto or... číst celé
27.09.2014
Novinky z naší dílny
Představujeme Vám krásné novinky z naší dílny! Speciální efekt PATINA a šperky s názvem SPIKE! Speciální efekt na špercích je de facto parciální pot... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Kulupa s.r.o. se sídlem ve Slavkově u Brna, Čelakovského 531, PSČ 684 01, IČO: 10713379, zapsané u Krajského soudu v Brně pod spisovou značkou C 122402. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nové stříbrné náušnice pro léto 2021
18.05.2021
Nové stříbrné náušnice pro léto 2021
Přinášíme vám ukázku nových stříbrných náušnic. Inspirujte se a objevujte :-) číst celé
Stříbrné náušnice Rivoli Swarovski Crystals
15.09.2020
Stříbrné náušnice Rivoli Swarovski Crystals
Nejoblíbenější a nejprodávanější náušnice se Swarovski Crystals číst celé
Letní kolekce dámských kabelek
17.04.2020
Letní kolekce dámských kabelek
Naskladnili jsme novou kolekci dámských kabelek pro letní sezónu 2020. V nabídce mnoho krásných letních barev. číst celé
Šaty s puntíky se vrací do módy
03.04.2020
Šaty s puntíky se vrací do módy
Jaro v plném proudu a letní období před námi. Puntíky se nám vrací a proto jsme pro vás vybrali hned několik tipů. číst celé

Jak zasíláme
  • Zásilkovna a Česká pošta
  • Doprava od 50,- Kč
  • Nad 1000,-Kč doprava zdarma
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
© 2021 Šperkovnictví. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.