Logo
info@sperkovnictvi.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Dopravu máte ZDARMA
Novinky
10.09.2016
Krásná i při cvičení
Jaké náušnice jsou vhodné při cvičení? Cvičíte ráda a i během cvičení si nemůžete odpustit ozdobit se krásnými náušnicemi? Pak jsou tou správnou vol... číst celé
20.08.2016
BeCharmed Swarovski Elements – vytvořte si vlastní náramek
Máte ráda originální šperky a doplňky? Pak je BeCharmed Swarovski Elements náramek to pravé pro Vás. A o co vlastně jde? Je to jednoduché a přesto or... číst celé
27.09.2014
Novinky z naší dílny
Představujeme Vám krásné novinky z naší dílny! Speciální efekt PATINA a šperky s názvem SPIKE! Speciální efekt na špercích je de facto parciální pot... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Petr Ziemniok, se sídlem Čelakovského 531, PSČ: 684 01 Slavkov u Brna, IČ 87617838, zapsán v živnostentském rejstříku, vedeném Městským úřadem Slavkov u Brna pod č. j. ŽÚ/258/2011/Lá/4. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Luxusní třpytivé náramky
23.05.2019
Luxusní třpytivé náramky
NOVINKA v našem eshopu! Krásné třpytivé luxusní náramky v mnoha barvách skvěle doplní každý outfit! číst celé
Letní maxi šaty
26.02.2019
Letní maxi šaty
Máme pro vás krásné, pohodlné a sexy šaty na léto. číst celé
Vánoční inspirace 2018
11.12.2018
Vánoční inspirace 2018
Přinášíme vám vánoční inspiraci na dárky pro muže i ženy v různých cenových kategoriích. číst celé
NOVINKA: Krásné peněženky za super ceny
08.12.2018
NOVINKA: Krásné peněženky za super ceny
Máme v nabídce nové krásné peněženky za super ceny. Třeba mezi nimi najdete i hezký vánoční dárek pro vaše blízké. číst celé
Jak zasíláme
  • Zásilkovna a Česká pošta
  • Doprava od 50,- Kč
  • Nad 1000,-Kč doprava zdarma
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
© 2019 Šperkovnictví. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.