Doprava Zdarma při nákupu nad 1000,-Kč!

Logo
info@sperkovnictvi.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Kulupa s.r.o. se sídlem ve Slavkově u Brna, Čelakovského 531, PSČ 684 01, IČO: 10713379, zapsané u Krajského soudu v Brně pod spisovou značkou C 122402. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dárky na Vánoce 2021
08.11.2021
Dárky na Vánoce 2021
Hledáš vánoční dárek pro svoji ženu? Obdaruj ji krásným třpytivým šperkem. číst celé
Dámské barevné opasky
04.10.2021
Dámské barevné opasky
Stylové dámské barevné opasky ke kalhotám číst celé
Nové stříbrné náušnice pro léto 2021
18.05.2021
Nové stříbrné náušnice pro léto 2021
Přinášíme vám ukázku nových stříbrných náušnic. Inspirujte se a objevujte :-) číst celé
Stříbrné náušnice Rivoli Swarovski Crystals
15.09.2020
Stříbrné náušnice Rivoli Swarovski Crystals
Nejoblíbenější a nejprodávanější náušnice se Swarovski Crystals číst celé

Jak zasíláme
  • Zásilkovna a Česká pošta
  • Doprava od 50,- Kč
  • Nad 1000,-Kč doprava zdarma
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
© 2021 Šperkovnictví. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz