Logo
info@sperkovnictvi.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Dopravu máte ZDARMA
Novinky
10.09.2016
Krásná i při cvičení
Jaké náušnice jsou vhodné při cvičení? Cvičíte ráda a i během cvičení si nemůžete odpustit ozdobit se krásnými náušnicemi? Pak jsou tou správnou vol... číst celé
20.08.2016
BeCharmed Swarovski Elements – vytvořte si vlastní náramek
Máte ráda originální šperky a doplňky? Pak je BeCharmed Swarovski Elements náramek to pravé pro Vás. A o co vlastně jde? Je to jednoduché a přesto or... číst celé
27.09.2014
Novinky z naší dílny
Představujeme Vám krásné novinky z naší dílny! Speciální efekt PATINA a šperky s názvem SPIKE! Speciální efekt na špercích je de facto parciální pot... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Petr Ziemniok, se sídlem Čelakovského 531, PSČ: 684 01 Slavkov u Brna, IČ 87617838, zapsán v živnostentském rejstříku, vedeném Městským úřadem Slavkov u Brna pod č. j. ŽÚ/258/2011/Lá/4. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Stylové košilové šaty
29.10.2019
Stylové košilové šaty
Objevte kouzlo stylových a hlavně pohodlných košilových šatů, které můžete nosit na několik různých způsobů. číst celé
Tipy na podzimní šaty 2019
12.10.2019
Tipy na podzimní šaty 2019
Dámské šaty na podzim 2019. Nová kolekce dámské módy pro podzimní období. Shlédněte krásné šaty. číst celé
Kouzelní andílci
06.09.2019
Kouzelní andílci
Nenechte si ujít novinku na našem eshopu. Krásné přívěsky ve tvaru andílků jistě stojí za shlédnutí. číst celé
Luxusní třpytivé náramky
23.05.2019
Luxusní třpytivé náramky
NOVINKA v našem eshopu! Krásné třpytivé luxusní náramky v mnoha barvách skvěle doplní každý outfit! číst celé
Jak zasíláme
  • Zásilkovna a Česká pošta
  • Doprava od 50,- Kč
  • Nad 1000,-Kč doprava zdarma
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
© 2019 Šperkovnictví. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.