20% SLEVA na celý sortiment! Jen DNES!!! Kód kuponu: RESTART

Logo
info@sperkovnictvi.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Dopravu máte ZDARMA
Novinky
10.09.2016
Krásná i při cvičení
Jaké náušnice jsou vhodné při cvičení? Cvičíte ráda a i během cvičení si nemůžete odpustit ozdobit se krásnými náušnicemi? Pak jsou tou správnou vol... číst celé
20.08.2016
BeCharmed Swarovski Elements – vytvořte si vlastní náramek
Máte ráda originální šperky a doplňky? Pak je BeCharmed Swarovski Elements náramek to pravé pro Vás. A o co vlastně jde? Je to jednoduché a přesto or... číst celé
27.09.2014
Novinky z naší dílny
Představujeme Vám krásné novinky z naší dílny! Speciální efekt PATINA a šperky s názvem SPIKE! Speciální efekt na špercích je de facto parciální pot... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Petr Ziemniok, se sídlem Čelakovského 531, PSČ: 684 01 Slavkov u Brna, IČ 87617838, zapsán v živnostentském rejstříku, vedeném Městským úřadem Slavkov u Brna pod č. j. ŽÚ/258/2011/Lá/4. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii.
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Letní kolekce dámských kabelek
17.04.2020
Letní kolekce dámských kabelek
Naskladnili jsme novou kolekci dámských kabelek pro letní sezónu 2020. V nabídce mnoho krásných letních barev. číst celé
Šaty s puntíky se vrací do módy
03.04.2020
Šaty s puntíky se vrací do módy
Jaro v plném proudu a letní období před námi. Puntíky se nám vrací a proto jsme pro vás vybrali hned několik tipů. číst celé
Stylové košilové šaty
29.10.2019
Stylové košilové šaty
Objevte kouzlo stylových a hlavně pohodlných košilových šatů, které můžete nosit na několik různých způsobů. číst celé
Tipy na podzimní šaty 2019
12.10.2019
Tipy na podzimní šaty 2019
Dámské šaty na podzim 2019. Nová kolekce dámské módy pro podzimní období. Shlédněte krásné šaty. číst celé

Jak zasíláme
  • Zásilkovna a Česká pošta
  • Doprava od 50,- Kč
  • Nad 1000,-Kč doprava zdarma
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
© 2020 Šperkovnictví. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.